Večeras je počelo organizovano obilježavanje Dana žena u Živinicama.Neke od firmi, javnih ustanova i političkih partija večeras su počele organizacijom prijema ukazati počast ženama povodm ovog praznika.Tako je u restoraanu "Zora" Općinski odbor Stranke demokratske aktivnosti A-sda Živinice uprilčio prijem sa raznovrsnim sadržajima.

 Predsjednica Asocijacije žena A-sda Živinice Elvedina Pjanić /slika na naslovnici/ čestitala je aktivistkinjama ove političke partije Dan žena, poželjela im uspjeha u životu i radu, te obećala kako će i dalje ova Asocijaci činiti okosnicu djelovanja u svim sferama.

 Čestitke ženama koje su došle na večerašnji prijem uputio je predsjednik OO A-sda Živinice mr.Began Muhić, koji je, između ostalog, rekao:

 "Naša politička partija posebanu pažnju poklanja afirmaciji porodičnog života, gdje žene imaju nezamjenjivu ulogu. Želja mi je da kroz aktivnosti A-sda napravimo ekonomski prosperitet, te vas pozivam da uzmete aktivno učešće i pomognete nam, kako bi prerasli u njajorganizovaniju političku partiju općine Živinice".

 Na večerašnjem prijemu za vedro raspoloženje pobrinuo se "Amel bend" Dine Kanjića, uz koje je nastupio i interpretator narodnog melosa i aktivista ove stranke Nail Jusić.Uz svečanu večeru, te pjesmu i igru prijem je zakićen poklon karanfilima za  oko 150 prisutnih članica i simpatizerki A-sda Živinice./Š.G./ 

Vedro raspoloženje uz narodne igre

Čestitke ženama uputio predsjednik OO A-sda Began Muhić

Poklon karanfili kao znak pažnje ljepšem polu
 

Vaš komentar na članak: