Jedan od vodećih hipermarketa u Gradu, D.O.O.ADEN, veoma dobro je snbdjeven u ove hladne zimske dane,  tako da građani ne treba da brinu ukoliko im u kući nestane brašna, ulja i drugih važnih namirnica.Direktor Adena Šefket Salihodžić ističe kako vremenske neogode i stanje prirodne nesreće nisu umanjili ponudu:

 "svi naši prodajni objekti u Živinicama, Podgajevima i Priluku dobro su snbdjeveni, tako da teškoće prouzrokovane snježnim padavinama nisu ugrozile nabavku prehrambenih roba.Jedino je u početku bilo teškoća sa distribucijom proizvoda iz sarajevske oblasti, ali do saniranja putne infrasturkture imali smo dovoljno zaliha.Dakle, nevrijeme nije niti će ugroziti snabdijevanje hipermarketa i samoposluga, a posebno želim naglasiti da ovi problemi nisu uticali na promjene cijena, pa i dalje ostajemo s najpovoljnijom ponudom u gradu".

 ADEN je za prošlu poslovnu godinu postigao pozitivne poslovne rezultate, uz povećanje plasmana roba koje se ovdje mogu kupiti, a došlo je i do povećanja broja zaposlenih na preko 50 radnika. Tendencija daljeg razvoja i povećanja prometa nastaviće se i u ovoj godini.

Bogata ponuda za Valentinovo-Dan zaljubljenih

 U Adenu su juče dobili novi asortiman raznih roba za predstojeće praznike -Valentinovo i Dan žena. Raznovrsna ponuda predmeta za poklone prilagođena je svačijem džepu i različitim ukusima.Pošto se roba nabavlja direktno sa stranog tržišta cijene su konkurentne i sasvim pristupačne.

 Poklon iz Adena  je pravi potez kojim ćete dragu osobu obradovati na sutrašnji dan.Valentinovo je Dan zaljubljenih, pa je i gest darivanja imperativ. Ali pokloni za Valetinovo ne moraju biti skupi, luksuzni ili nedostižni, bitna je gesta.Želite li odabrati prave romantične poklone za Valentinovo- za nju ili njega, a nemate mnogo novca probajte razmisliti o nečemu, što u Adenu sigurno ima. "Zato dođite i odaberite dragoj osobi lijep poklon", poručuju iz Adena./Š.G./. 

Aden-zima nije pormetila snbdijevanje
 

Vaš komentar na članak: