Firma za promet  i usluge   D.O.O.  Aden Živinice ovih dana proširila je mrežu prodajnih objekata i tako svoje usluge još više približila građanima. Novi supermarket Aden je otvorio preko puta zgrade Udruženja penzionera, u bivšem Salonu namještaja Krivaja.

  „Želja nam je da poboljšamo uslugu i približimo naše proizvode građanima. Supermarket smo otvorili u stambneno –poslovnom objektu u cenrtru grada, smještenom u blizini hotela Konjuh i Gradske dvorane, tako da je pri ruci građanima tog dijela grada.U ovom prodajnom objektu može se naći sve što je svakodnevna potreba  naših kupaca, tako da radi tih nabavki više nemaju potrebu dolaziti u Hipermarket kraj Gradske pijace“, ističe direktor Adena Šefket Salihodžić.

  Ono što je posebno važno za istaći su povoljne cijene, niže nego u nekim drugim sličnim prodajnim objektima, što je takođe, razlog više da navratite u novi Supermarket Adena u središtu grada! Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 22 sata, a nedjeljom od 8 do 18 sati.

  Podsjećamo da Aden ima moderno opremljene supermarkete još u Mjesnoj zajednici Rudar i Podgajevima, kraj magistralnog puta Tuzla-Sarajevo./Š.G./

Svakodnevne potrebštine u novom Adenovom supermarketu

Robe široke potrošnje po povoljnijim cijenama

Blizina centralnog magacina omogućuje redovno popunjavanje polica novim robama

Parking prostor omogućuje pristup motornim vozilima i trgovanje bez problema
 

Vaš komentar na članak: