Auto moto klub Živinice poduzeo je niz korisnih aktivnosti na povećanju broja tehničih pregleda motornih vozila, podsticanje učlanjivanja vozača i rad auto škole.Šire o tome saznajemo od direktorice AMK Živinice Hadžire Nurkić, dipl.ecc:

 "Nastojimo kvalitetom naših usluga i povoljnim cijenama suprotstaviti se konkurenciji, koja je u našem gradu u porastu.Tako prilikom tehničkog pregleda motornih vozila dajemo stimulativne bonuse konzumentima, kao vid popusta, a slična je situacija i prilikom učlanjnenja u AMK, koja nudi niz pogodnosti i vraća uložene novce. Članska prava i članske pogodnosti su vezane za osobu i u trenutku nastanka potrebe za uslugom, pomoć na cesti ostvaruje se tokom svih 24 sata. Na osnovu ugovora koji postoji između AMKBiH i klubova susjednih zemalja Srbije, Hrvatske i Crne Gore, u slučaju kvara motornih vozila naših članova, dežurne službe vrše besplatnu pomoć u vidu prevoza pokvarenog vozila ili popravke na licu mjesta".

 Usluge prevoza vozila (vučne službe) mogu se koristiti nakon isteka 7 dana od dana učlanjenja i vrijedi 7 dana nakon isteka članstva.

 Trentno AMK Živinice broji oko 300 članova, ali ovdje žele uskoro udvostručiti članstvo, jer za to postoje svi uslovi. Značajno je istaći da dolazi do povećanja interesovanja mladih za časove obuke u auto školi, koja ima najdužu tradiciju u gradu i uz to-najbolje instruktore./Š.G./

Hadžira Nurkić-AMK Živinice nudi  pogodnosti prilikom učlanjenja
 

Vaš komentar na članak: