Auto moto klub Živinice postiže ove godine značajne poslovne rezultate, koji će nadmašiti prošlogodišnje!Povećanje članstva je stalni zadatak, a postignuti rezultati u obuci budućih vozača nadmašuju sve  dosadašnje. Direktorica AMK Živinice Hadžira Nurkić posebnu pažnju poklanja kvalitetu rada i povoljnim uslovima za obuku budućih vozača:

 "Imamo tim kvalitetnih kadrova za teoretsku i praktičnu nastavu, pa kada tome dodamo i povoljne uslove za obuku u našoj auto školi, tada ni uspjesi ne izostaju. Obavještavam naše sugrađanke i sugrađane koji žele prijaviti obuku za polaganje vozačkih ispita da smo još jednom snizili cijene školarine, uz mogućnost plaćanja na rate, pa i kreditiranje. Kvalitet obuke za vozače motornih vozila je zagarantovan".

 Zahvaljujući povećanju obima posla došlo je i do postizanja boljih finansijskih rezultata. U ove dana pjačana je aktivnost zaposlenih u AMK Živinice za pomoć vozačima u pripremi automobila za ziomske uslove eksploatacije, o čemu direktorica Nurkić kaže:

U toku usluge pripreme vozila za zimu

 "Trudimo se da svojim članovima ponudimo kvalitetan paket usluga na pripremi vozila za zimu-provjera pneumatika podrazumjeva provjeru dužine šara na gumama, provjera ulja, tečnosti za kočnice, brisače, provjera grijača, sipanje i dosipanje permanta i niz drugih aktivnosti, koje su za naše članove uz povoljnije uslove tokom cijele godine. Posebno želim naglasiti da je naš AMK Živinice za sve članove obezbijedio usluge besplatnog preventivnog tehničkog pregleda motornog vozila, što je sa zadovoljstvom prihvaćeno.To podrazumjeva kontrolni pregled vozila, kako bi vozaču na vrijeme ukazali na eventualne nedostatke na vozilu i izbjhegli eventualne neželjene posljedice".

 Narednih dana u AMK Živinice vode aktivnosti na pripremi odgovarajućeg reklamnog materijala za svoje članove, kako bi narednu godinu dočekali sa još više novih članova, čiji broj je u permanentom porastu./Š.G./

Direktorica Hadžira Nurkić kraj nagrada i priznanja za uspješan rad AMK Živinice

Povećanjem obima poslova do boljih finansijskih rezultata
 

Vaš komentar na članak: