Auto moto klub Živinice bilježi uspješne poslovne rezultate, pa se dio sredstava izdvaja za investicione potrebe i poboljšanje uslova rada.Ovih dana po prvi puta od izgradnje sjedišta AMK uređuje se fasada zgrade, s prpoznatljivom žutom bojom AMK BiH.

 S nizom novosti započeli smo razgoor s direktoricom Hadžirom Nurkić:

 "Sa zadovoljstvom mogu reći da imamo iznenađenja za buduće vozače, koji namjeravaju obaviti kvalitetnu obuku kod nas.Naime, BIHAMK je pripremio tri nova paketa, kako bi svoje usluge prilagodio mogućnostima građana. Posebno ističem da je došlo do izmjene Pravilnika o polaganju vozačkih ispita, gdje od nedavno postoji mogućnost slobodnog formiranja cijena, a ne fiksno kao do sada.Tako smo mi u AMK Živinice odlučili smanjiti cijenu obuke za vozače B kategorije na 600 KM, a uz to postoji i mogućnost plaćanja na rate. Išli smo na ruku građanima, jer znamo da su vremena teška, da vlada besparica i da je ovo prihvatljiv način da se brže dođe do vozačke dozvole. Poznato je da AMK Živinice ima dugu tradiciju obuke i kroz našu auto školu prošlo je hiljade vozača, a od sada smo sigurno i najjeftinija škola za buduće vozače", objašnjava nam direktorica Hadžira Nurkić.

 AMK Živinice ima sve više novih članova, što je jedna od važnih aktivnosti ove kuće.Mjesečno se upiše oko 150 novih članova, za koje ima niz pogodnosti, o čemu direktorica Nurkić kaže:

 "Narednih dana ćemo obnoviti radionicu i servis za popravku motornih vozila. Podsjećam da smo diagnostiku već obnovili sa najsavremenijim uređajima. U radionici smo uveli usluge prodaje Wolf ulja za vozila, uz besplatnu zamjenu i diagnostiku vozila. Planiramo u budućnosti sve vozače koji koriste naše usluge tehničkog pregleda vozila nagraditi popustom prilikom učlanjenja u AMK do 50 odsto od cijene godišnje članarine. U tom slučaju takođe slijedi besplatna zamjena ulja i dijagnostika vozila"./Š.G./

Direktorica Nurkić-jeftinije usluge obuke budućih vozača

Počeli radovi na uređenju fasade zgrade AMK
 

Vaš komentar na članak: