Velikom podrškom navijači su doprinijeli nogometnoj reprezentaciji  Bosne i Hercegovine da postigne ubjedljivu pobjedu, pa se nastavilo slaviti širom BiH. Živiničani okupljeni u Udruženju Armije zmajeva organizovano su pratili meč u Zenici, a bilo je i onih koji su solo angažmanom gledali izravni susret najboljih fudbalera BiH i Grčke.

 
 Odmah nakon pobjede nastavljeno je sa slavljem na ulicama Živinica, ali i drugih gradova u BiH. Kolone automobila i grupe građana sa zastavama BiH  kružili su ulicama. Pobjeda  od 3:1 nad Grčkom BiH je približila Brazilu i smotri najboljih fudbalera svijeta.
 
 Dežurna kamera Damira Musića pratila je živiničke navijače od početka do kraja susreta u Zenici. Kažu da je bilo veličanstveno, da se navijalo sportski, da se na stadionu zaviorila najveća BH zastava i što je najvažnije-postignuta je sigurna pobjeda.
 
 Večeras će navijači ponovo slaviti, ovoga puta u Gradskoj dvorani Živinice, gdje najavljuju dolazak u rekordnom broju na derbi između Konjuha i Goražda. Još jednom će proslaviti pobjedu protiv Grčke i Konjuha nad Goraždem!

Dolazak u Zenicu označili bubnjevima

Sve više navijača opsjedalo nogometni stadion

Složno do istorijske pobjede

I na kraju-slavlje igrača i navijača

 

Vaš komentar na članak: