Svojim hitovima „Tennesee“, „People Everyday“ , „Mr. Wendal“, ali i ostalim pjesmama iz svog hip hop opusa, te još nekim obradama, članovi grupe Arrested Development rasplesali su u prethodne dvije noći Zagreb i Ljubljanu.

  Obožavatelji su napokon dočekali da hip hop legende iz devedesetih dođu i održe svoje koncerte u regiji, a prema izjavama poblike vrijedilo je čekati obzirom da su priredili odlične nastupe i stvorili fenomenalnu atmosferu. Premda je prošlo desetak godina od kad su njihovi hitovi osvojili vrh top ljestvica, tekstovi i melodije tih pjesama nisu zaboravljeni, šta više oduševljena publika je svo vrijeme pjevala zajedno s bandom. Svojim koncertima dokazuju da su jedna su od najdugovječnijh svjetskih hip hop atrakcija i da šire pozitivnu energiju te poruke pune života i ljubavi.
 
  Nažalost njihov spiritualni vođa Baba Oje nije s bandom na ovoj turneji jer je početkom godine doživio moždani udar, ali se, po izjavama benda, oporavlja i unatoč svemu želi se ponovno vratiti na pozornicu. No zato su sve od sebe dali ostali članovi –  vokali Speech, Motsho Eshe, One Love i Tasha Larae uz  pratnju  odličnog  Za’ na basu koji je uz Arrested svirao  s poznatim zvijezdama – među ostalime Herbiem Hancockom, INXS, Simple Minds, Chaka Khan, The Black Eyed Peas, The Roots…), Rasa Don za bubnjevima i JJ Boogiea na gitari.

  Nakon odličnih koncerata u Zagrebu i Ljubljani, Arrested Development nastavlja regionalnu turneju nastupom u Sarajevu koji će se održati u klubu The Basement u petak 10. 06. 2011. a završavaju je u subotu u Beogradu. Svi oni koji žele osjetiti malo drugačiji koncert od uobičajnih u Sarajevu i atmosferu koju prave ovi vrhunski muzičari i majstori hip hopa, funka i soula svoje ulaznice mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 14,00 KM u klubu The Basement, Galeriji Boris Smoje, Shoe be do (BBI cetar) i putem portala kupikartu.ba. Na dan koncerta cijena ulaznice je 19,00 KM./ProArt Zone/

Veliko interesovanje za nastupe Arrested Development
 

Vaš komentar na članak: