Praksa je pokazala da se isplati koristiti usluge ASD Centra u Donjim Dubravama, gdje se u servisu ove firme popravljaju sve vrste motornih vozila, ili se mogu kupiti razni auto dijelovi i ostale potrebe za vozila svih vrsta.

 U to se uvjerila i  Musija Mahmutbegović, koja svoje vozilo povjerava na održavanje upravo ASD Centru, a evo o čemu se radi:

 "Nedavno sam kupila četiri ljetne gume za moj automobil, pa su mi u ASD Centru rekli da popunim jedan obrazac i da imam pravo učešće u nagradnoj igri, pa sam to i prihvatila. Juče su me obavijestili da sam dobila nagradu mobilni telefon u vrijednosti od 1300 KM, pa me je to prijatno iznenadilo", kaže nam sretna Musija.

 Danas smo bili prisutni na uručenju nagrade u Donjim Dubravama. Direktor Centra ovog poznatog servisa Milenko Jurić nam je rekao zašto se isplati biti korisnik usluga auto servisa ili prodavnice auto dijelova ASD Centra.

 "Poslujemo u sastavu velike kompanije Unutrade i česte su nagradne igre, sa vrijednim poklonima za sretne dobitnike. Osim nagrade koju smo danas uručili Musiji Mahmutbegović, prošlih  godina korisnici naših usluga za nagradu su dobili vozilo Pežo,skuter i još niz sitnijih nagrada, tako da mogu reći da je ovaj naš servis sretno mjesto za vozače motornih vozila. Nagradu koju smo danas dodjelili je za kupljene 4 auto gume poznate svjetske firme Goodyear. Podsjećam da osim nagradnih igara imamo redovno akcije.Tako je u toku veliki ljetni popust od 15 odsto za kupovinu ljetnih guma poznatih svjetskih proizvođača, a montaža i balansiranje su besplatni. Takođe besplatno vršimo i zamjenju ulja na svim motornim vozilima".

 Musiji i njenom suprugu Halidu Softiću danas je bio sretan dan, a dobitnica skupocjenog mobilnog telefona nam je otkrila još neke zanimljivosti:

 "Gume na autu sam promijenila prije 1,5 mjesec, pa sam bila i zaboravila svoje učešće u nagradnoj igri. Kada sam saznala za dobitak bila sam poptuno van sebe. Zahvaljujem se organizatroru i dobro je da ima ovakvih nagradnih igara pa neka se još neko obraduje, kao što sam ja"./Š.Gadžo/

Musija prima vrijednu nagradu od direktora ASD Centra Milenka Jurića
 

Vaš komentar na članak: