Kao i sve firme tako i ASD Centar u Donjim Dubravama ovih dana svodi račune poslovanja u tekućoj godini.Ova firma ima specijalizovani servis za održavanje i popravku svih vrsta motornih vozila u vlastitm radionicama u Donjim Dubravama i Tuzli, a raspolažu i sa bogatom ponudom auto dijelova.

  Kakva je bila poslovna 2011.godina i šta očekuju od naredne, saznajemo od direktor ASD Centra Milenka Jurića:

 "Poznato je da smo u tekuću poslovnu godinu ušli sa bremenitim teškoćama i ekonomskoj krizi u društvu u cjelini, te smo se morali privikavati na takvo stanje. Teškoće takve prirode opredjelile su nas za poboljšanje kvaliteta usluga, jer smo znali da samo tako možemo doći do željenih rezultata. Potvrdili smo spremnost da udovoljimo  zahtjevima servisiranja i popravke svih motornih vozila i bilježimo porast firmi i pojedinaca koji nam povjeravaju vozila na servis ili popravke.

 Kada je riječ o očekivanjima u narednoj godini želja nam je da preuzmemo oko 40 odsto tržišta naše djelatnosti na području Tuzlanskog kantona. Za to smo spremni, kadrovski smo osposobljeni, što je najvažnije, a kada je u pitanju ponuda rezervnih dijelova na raspolaganju imamo najkvalitetnije svjetske proizvode".

 Ovih dana, s pojavom prvog snijega, u ASD Centru bilježe povećan broj  vozila, gdje se obavljaju pripreme za zimske uslove vožnje. Osim zimskih guma na koje daju popust 10 odsto, obavljaju se i sve ostale aktivnosti potrebne u zimskim uslovima eksploatacije vozila!/Š.G./ 

ASD Centar Dubrave-za sigurnu vožnju kvalitetan servis i poravke
 

Vaš komentar na članak: