Danas je  mikrokreditna fondacija Partner svečano otvorila  novu poslovnicu sa blagajnom u bivšoj samposluzi Slavena u Živinicama.U novim prostorijama ova mikrokreditna organizacija ima znatno bolje radne uslove u odnosu na dosadašnje u Bezistanu, gdje nije bilo ni odgovarajućeg parking prostora.

 «Naši  klijenti  će u novom prostoru moći  obavljati sve aktivnosti vezane za podizanje i otplatu kredita u gotovom novcu preko blagajne, odnosno na jednom mjestu će klijentima biti pružena kompletna usluga. Nova savremeno opremljena poslovnica sa blagajnom nalazi se na atraktivnoj lokaciji, preko puta gradskog spomen parka kod opštine.Ured Partnera u Živinicama je i do sada bio jedan od najuspješnijih u Partneru, a sa otvaranjem savremeno opremljene poslovnice sa blagajnom usluge građanima će biti još potpunije. Partner je od svog postojanja do danas kreirao preko 60.000 radnih mjesta, a preko 200.000 radnih mjesta je održano zahvaljujući našoj posvećenosti  ostvarenju svoje misije. Danas u Partneru ima oko 300 zaposlenih na području cijele BiH, gdje opslužujemo  više od 65.000 mikropreduzetnika, koji trenutno koriste preko 180 miliona KM za pokretanje i unaprijeđenje poslovanja», rekao je predstavnik  za odnose s javnošću Partnmera Tarik Baraković.

  Čast da presjecanjem vrpce, ukrašene balonima, otvori  novi ured poslovnice Partnera pripao je Dženani Mušić, direktoru za kredite sjeverne regije BiH.Istakla je da su uslovi za rad veoma dobri i da se mogu očekivati znatno bolji rezulatati  od  dosadašnjih.
 Povodom otvaranja novog ureda u Živinicama rukovodilac poslovnice Tarik Baraković, predstavniku Planinarskog društva Varda iz Banovića predao je ključeve doniranog terenskog vozila, kao donaciju za poboljašanje uslova rada vrijednih banovićkih ljubitelja prirode./Š.G./

Vrpcu presjekla direktorica Dženana

Predaja ključeva doniranog vozila za planinare

 

Vaš komentar na članak: