Topli ljetni dani opredjelili su mnoge da bez dileme provedu vikend na bazenima ili jezerima, kojih na našem području ima dovoljno da zadovolji ovim potrebama.Bazeni "Rijeka" Šerići jedna su od rado posjećenih destinacija u ovom periodu.

  Okruženi borovom šumom, potočićima i brežuljkastim reljefom, ovaj gotovo netaknuti dio prirode svakodnevno posjeti veliki broj kupača.

  "Pobrinuli smo se da gosti ovdje mogu dobiti kompletnu uslugu.Uz kupanje u bazenima, obezbijedili smo dovoljno suncobrana i ležaljki koji se ne naplaćuju, tako da uz ulaznicu od 2 KM imaju sva zadovoljstva.U našem restoranu po povoljnim cijenama mogu naručiti sve vrste jela i pića, uz specijalitete sa roštilja ili ispod sača, te raznovrsna ponuda ribljih specijaliteta", kaže nam vlasnik kompleksa Bazeni "Rijeka" Šerići Omer Pepić.

 Cjelodnevni boravak je opredjeljenje gotovo svih posjetilaca, jer su zadovoljni svim što im može pružiti pomenuti kompleks.Tu su i tereni za male sportove, uključujući i tenis, koji je i kod nas sve popularniji.U okviru kompleksa postoji mogućnost smještaja u vlastitom objektu. Vikendom uveče za svoje goste Bazeni "Rijeka" Šerići organizuju muzičke zabavne, što ovaj kompleks čini još privlačnijim.

 Podsjećamo da je radno vrijeme  na bazenima od 9 do 19 sati, a restorana do 22 sata./Š.G./

Mjesto za ugodno osvježenje u toplkm danima

Ležaljke i suncobrani-gratis

Teniski teren

Pogled na bazene sa sportskog poligona

Pansioni po povoljnim cijenama
 

Vaš komentar na članak: