Nogometaši Jedinstva danas su  slavili protiv Slavena rezultatom 2:1. Bila je to fer i korektna utakmice s obje strane, bez mnogo prekršaja, uz korektno suđenje, te tek jedan žuti karton koji je dobio gostujući igrač Alić.

  Najveći "krivac" što Slaven nije otišao kući s  više golova u mreži je Admir Mirvić koji je danas promašio pet stopostotnih prilika i nekoliko polu prilika. Već u prvih deset minuta, čak četiri puta se mogao upisati u listu strijelaca.

  U 16 minuti nakon opsade gola gostiju Jedinstvo dolazi do vodstva. Lopta nakon gužve pred kaznenim prostorom gostiju dolazi do Dizdarevića na lijevoj strani, a njemu nije bilo teško da napravi prodor i snažnim udarcem matira golmana Lačića.

  I nakon postignutog gola Jedinstvo je napadalo a dobre su prilike propustili Mirvić, Dizdarević i Šušnjar, a ni gosti koji su se orjentisali na kontranapade nisu ostajali dužni pa su do kraja poluvremena napravili dvije stopostotne prilike kada prvo sredinom poluvremena pogađaju stativu, a zatim i na kraju poluvremena prečku.

  Povećanje vodstva je došlo u 60. minuti nakon nekoliko lijepih dodavanja lopta dolazi do Čakića koji s nekih jedanaest metara pogađa za 2:0.

  Nakon toga Jedinstvo loptu drži u svojim nogama, a igra se uglavnom odvija na sredini terena. Tek u zadnjoj minuti utakmice gosti sretno dolaze do lopte nakon greške domaćina i Salihović smanjuje rezultat na konačnih 2:1./nkjedinstvo.com/

Detalj sa današnje utakmice u Bihaću
 

Vaš komentar na članak: