Kraj godine danas je ponovo bio živahan na Gradskom bulevaru. Pošto nema kolektivnog dočeka Nove godine, mnogi su svratili da još jednom budu ugošćeni u svojim omiljenim ugositeljskim radnjama, pa je tako bilo i u ćevabdžinici Bulevar. Vlasnik Senad Klopić zadovoljan je posjetama građana i mnogih koji u Živinice dođu poslom.

 "Bila nam je dobra ova godina, istina zimskih dana imamo manje posjete, ali nadoknadi se tokom lijepih dana, kada se proširimo na ljetnu baštu. Svake godine nastojimo poboljšati ambijent, posebno unutrašnjost, pa smo prostorije ovih dana osvježili novim namještajem, kako bi se gosti ugodnije osjećali. Uz prepoznatljiv kvalitet ćevapa, koje pripremamo na roštilju s drvenim ugljem, lijep ugođaj je ono što mnogi vole".

 Ćevabdžinica Bulevar je poznata kao donator na raznim akcijama, kao što je bila ljetošnja akcija mladih na postavljanju sadnica raznog ukrasnog drveća, ali i mnoge druge koje imaju za cilj stvaranje ugodnijeg ambijenata za život građana. Ovdje u ćevabdžinici Bulevar rađaju se nove ideje, a jednan primjer Senad Klopić posebno ističe:

 "U ćevabdžinicu Bulevar, pored ostalih, rado dolaze mnogi poduzetnici grada, razgovramo o biznisu, ali i kako pomoći onima koji su u težem stanju, posebno kada je riječ o školovanju mladih. Tako je ovdje pokrenuta inicijativa da se prikupljaju novčana sredstva za stipendirnje učenika i studenata. Već dvije godina poduzetnici izdvajaju sredstva za pomoć srednjoškolcima i studentima, a nadamo se da će ta korisna ideja  živjeti i naredne godine. Oko ove ideje okupilo se 10 poduzetnika, a inicijativa je krenula od Mustafe Mujića i firme Zirat i na ovaj način imamo 12 korisnika naših stipendija", objašnjva nam Klopić.

 Uz kvalitetna jela, bezalkoholna pića i uslugu ćevabdžinica Bulevar postala je mjesto gdje se začinju korisne ideje, a to najbolje zna 12 stipendista srednjih škola i fakulteta. Zato, dođite u Bulevar i pokrenite, uz miris ćevapa, neku korisnu inicijativu !/Š.G./

 

Mjesto gdje se pripremaju poznati živinički ćevapi

Asija Srabović-"u očekivanju ćevapa poslije karnevala koji je organizovala naša škola"

U Bulevaru se najbolje druži i ugošćuje
 

Vaš komentar na članak: