Dolaskom lijepih proljetnih dana oživjele su bašte na Bulevaru, a danas je posebno bilo živahno u popularnoj Ćevapčinici "Bulevar", u atraktivnom dijelu našeg grada. Kažu da se nikada nije pojelo više ćevapa nego danas, a o razlozima dobre posjete vlasnik "Bulevara"Senad Klopić kaže:

  "Od samog otvaranja ćevapčinice nastojimo posjetiocima obezbijediti lijep ambijent, dobru uslugu i kvalitetne ćevape, koje pripremamo na roštilju s drvenim ugljem, što ćevapima daje poseban ukus. Bez obzira na glasine kako je u državi kriza iz godine u godinu imamo sve više posjetilaca, pa očekujem da će tako biti i ovoga puta.Ako je suditi po današnjim posjetama optimista sam i nadam se još boljim rezultatima".

 Danas je bilo takmičenje učenika iz prve pomoći, pa su mnogi mladi takmičari došli da isprobaju čuvene ćevape iz "Bulevara", što je dodatno povećalo broj gostiju, zbog čega se tražila i stolica više.

 "Naši gosti već od 1999.godine, kada je otvorena ćevapčinica "Bulevar",imaju priliku da uživaju u najprepoznatljivijem bosanskohercegovačkom jelu, ćevapima. Da bi našim gostima pružili nešto od bosanske tradicije kao i urbani feeling, restoran smo proširili 2005.godine na tri etaže, tako da posjetiocima možemo pružiti optimalan ugođaj za razne prilike, bilo to romantična večera u dvoje, porodični ručak ili organiziranje iftara, rođendana idr", objašnjava nam Senad Klopić.

 Kvalitetna usluga i prepozatljivi ćevapi na drveni ugalj su posjetiocima na raspolaganju tokom cijele godine, bilo u zatvorenom prostoru ili ljetnoj bašti, koja je ovih dana okupirana brojnim gostima./Š.G./

Danas u bašti ćevapčinice "Bulevar"

Vrijedno osoblje "Bulevara" sa glavnim domaćinom Senadom Klopićem

Ugodan ambijent  za odmor i druženje
 

Vaš komentar na članak: