Od osnivanja trgovinske radnje Butik D₰S u Živinicama prije 3 mjeseca ,  na lokaciji kod benzinske pumpe Kalesić, za kratko vrijeme postignuti su solidni početni rezultati. Butik ima veliki izbor polovnih i novih odjevnih predmeta, koji mogu zadovoljiti različite ukuse.

  „Mada u našem gradu ima veliki broj sličnih prodavnica upustili smo se u oštru konkurenciju i zadovoljni smo početnim rezultatima. Idemo na ruku potencijalnim kupcima, koji nas posjećuju, tako da ovdje polovnu robu mogu dobiti po cijeni od 1 KM do 5 KM, a kvalitet je veoma dobar, jer se radi o uvozu iz Njemačke, tako da imamo i brendirane odjevne predmete, uključujući i sportsku opremu. Osim odjeće imamo i obuću, takođe za sve uzraste, za muške i ženske osobe“, ističu u ovom uspješnom butiku nove i polovne robe.

  Tako primjećujemo veliki izbor majica po 1 KM, teksas pantalone po 3 KM, kako za djecu tako i odrasle. Još je povoljnije kada se roba kupuje na veliko i tada ide na kilogram, koji košta 2,5 KM, pa se za malo novca može dobro obući. U planu je proširenje djelatnosti na prodaju auto guma i druge tehničke robe!/Š.G./

Novi Butik sa raznim odjevnim predmetima za sve uzraste
 

Vaš komentar na članak: