Nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji,velika regionalna zvijezda Tony Cetinski  priprema  koncert u Tuzli, koji će se održati 14. februara u dvorani Mejdan. Dan zaljubljenih  idealna je  prilika, za sve Tuzlake i Tuzlanke ,  da  uz hitove  Tonyja Cetinskog  provedu  nezaboravno i  romantično veče.

  Osim pjesama sa posljednjeg  albuma "Ako to se zove ljubav “, “Umirem 100 X dnevno” , “ Kad žena zavoli”i drugih hitova, Tonyjevu publiku  u dvosatnom spektaklu  očekuju i brojni stari hitovi uz koje smo se zaljubljivali, radovali i voljeli. Dođite i zapjevajte s Tonyjem “ Blago onom tko te ima”,”Ja sam zaljubljen” i ostale dobro nam  znane Tonyjeve uspješnice.

  Pored svojih vokalnih sposobnosti, koje je dokazao brojnim muzičkim nagradama kao i saradnjom sa velikanima svjetske muzičke scene kakvi su Jose Carreras i Michael Bolton, Tony je poznat i kao vrhunski zabavljač koji  publiku na koncertima uvijek ispuni pozitivnim vibracijama.

  Dan zaljubljenih idealan je  dan za Tonyjev koncert i uživanje u Tonyjevim pjesmama, jer  ljubav je vječita inspiracija i ono o čemu Tony Cetinski  pjeva.
Ulaznice  po cijeni od 15 KM  u prodaji od ponedjeljka na blagajni dvorane Mejdan i CD shopu Mido .

  Za zaljubljene parove  imamo posebnu  cijena  ulaznica: Ulaznica  za dvoje za 25 KM. Vidimo se 14.2.2011.u dvorani Mejdan u 20 sati./ProArt Zone/

 

Vaš komentar na članak: