"Požurite po svoju ulaznicu i osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom koncertu. Priuštite sebi večer snažnih emocija i pozitivne energije na zagrebačkom koncertu najpopularnijeg Sarajlije. U prodaji je ostalo još malo ulaznica. Danas smo u prodaju pustili zadnji  kontigent od 1500 ulaznica za koncert u Areni”,  poručuju iz menadžmenta Zdravka Čolića.
 
  U zagrebačkoj Areni 8.marta Zdravko Čolić  će nam otpjevati svoje najveće hitove. Blistavu karijeru započeo je davne 1972. godine kada je otpjevao i danas veliki hit,evergreen domaće glazbe “Sinoć nisi bila tu”. Ova pjesma označila je početak Čoline karijere ali i velikog prijateljstva Zdravka Čolića i Kemala Montena koje traje i danas.

  Četrdeset godina blistave karijere, 13 autorskih albuma, rasprodane sve dvorane i stadioni u regiji, sve su to podaci kojima se može pohvaliti Zdravko Čolić. Popularni Čola jedini je izvođač koji na ovim prostorima može okupiti 100 hiljada ljudi na jednom mjestu.

  Neka i naša Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta kako ovaj veliki glazbenik zaslužuje.
 
  Čola je dobro raspoložen i sa nestrpljenjem očekuje zagrebačku publiku pa se za veliki koncert priprema sa svojim bendom i siguran je da će dati sve od sebe da publici osigura nezaboravnu glazbenu večer i koncertni spektakl za pamćenje.
 
 ŽENA KOJA JE  "OŽENILA" ČOLU

Čola je u Novom Sadu ugostio ekipu hrvatskih novinara i s njima u ugodnom razgovoru i druženju otkrio kako teku pripreme za koncert, ali i dosada neotkrivene detalje iz privatnog života. Povjerio je Čola Daliboru Petku tajnu kako je uspio organizirati svoje vjenčanje prije desetak godina. Želeći taj dan provesti samo sa najbližim prijateljima i obitelji, miljenik žena vjenčao se u tajnosti bez prisustva medija.

 "Ovo je vjenčanje obilježilo moj životni vijek", rekla je matičarka Edit Čorba, koja je obred, obavila u tajnosti, daleko od medija. Vijest o Čolinom vjenčanju procurila je tek kroz nekoliko mjeseci, a Edit je tajnu čuvala čak i od svojih najboljih prijateljica.
 
  Ulaznice za koncert u Areni Zagreb u prodaji su i mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna za parter, mjesto na gornjoj tribini stoji također 130 kuna. Ulaznice za veliki koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr./Milica Jerković/

Zdravko Čolić na jednom od svojih brojnih nastupa
 

Vaš komentar na članak: