Polovinom prošlog mjeseca, Pioniri i Kadeti škole nogometa-Nogometnog kluba Colibri, koje predvode treneri Nedim Mahmutović i Dalibor Vidović boravili su na sedmodnevnim pripremama u Omišu.

  Program priprema za svaki od uzrasta podrazumijevao je dva treninga dnevno, utakmicu, te mnoštvo drugih sportsko-zabavnih aktivnosti. Obzirom da je već ranije uspostavljena suradnja s Nogometnim klubom Omiš, Colibri je na raspolaganju imao i gradski stadion u Omišu. Prilikom boravka odigrane su i dvije utakmice i to sa polovičnim učinkom. Naime, u prvoj utakmici snage su odmjerile kadetske selekcije, gdje su domaćini slavili rezultatom 3:2, dok su Pioniri Škole nogometa Colibri slavili rezultatom 2:1.

  U okviru sportsko-zabavnog dijela, djeca su pjašačila do starog grada “Fortica”, sa kojeg se pruža lijep pogled na Jadran, te su krstarili brodom na rijeci Cetini.

  Cijeli aranžman boravka organiziran je u suradnji sa odredom izviđača “Duga” iz Tuzle, koji su se potrudili da boravak u kampu bude što ugodniji.
Treneri Škola nogometa – Nogometnog kluba Colibri ocjenjuju da su ove pripreme bile od velikog značaja za takmičarski period koji slijedi, te se nadaju što boljim rezultatima./Press Colibri/

Igrači Colibrija na prijateljskoj utakmici
 

Sa izleta kraj Omiša

Vožnja čamcima i upoznavanje  okoline Omiša
 

Vaš komentar na članak: