Od utorka 15. Juna 2010. Godine Bihaćka pivovara je otvarila svoja vrata za sve znatiželjne i sve ljubitelje piva da dođu i pogledaju kako se pravi njihovo omiljeno piće.
 
  Svakog utorka i petka biti ćete u mogućnosti da obiđete pogone Bihaćke pivovare kroz koju će vas provesti njihovi zaposleni i odgovoriti na svako vaše pitanje. Svi zainteresirani će imati priliku da vide unutrašnjost domaće tvornice, u kojoj rade njihovi sugrađani, da osjete makar dio atmosfere koji tamo stvaraju radnici svojim svakodnevnim zalaganjem i radom. Druženje uz roštilj i piće ima za cilj da ponovo otkrijete razloge za kupovinu našeg bh brenda. Jer ovaj domaći brend vrhunskog kvaliteta predstavlja naše bolje sutra.

  Polazak je organizovan svakog utorka i petka u 10 ujutro sa Trga slobode u Bihaću.

  Neovisni stručnjaci i sudije iz prestižnih Evropskih kulinarskih institucija, uključujući Akademiju kulinarskih umjetnosti i druge vodeće organizacije, nagradili su Preminger pivo i Lipu vodu sa prestižnom nagradom, nakon rigoroznog procesa evaluacije.

  Preminger pivo i lipa voda su se na ovom predstavljanju proizvoda iz cijelog svijeta istaknuli svojom kvalitetom i jedinstvenim načinom pripreme.

  Dobitak ove prestižne nagrade, potvrđuje da je Bihaćka pivovara zajedno sa svojim proizvodima, jedna od vodećih firmi sa svojim kvalitetom na ovim prostorima, ali i šire.
/Press/

Vaš komentar na članak: