Najuređeniji kompleks bazena, sa pratećim ugostiteljskim sadržajima, jedinstveni su na prostoru Tuzlanskog kantona. Bazeni Erna u Priluku za odrasle i djecu odgovaraju svjetskim standardima za kvalitet.

  „Sve je odavno spremno i svaki lijep sunčan dan dovede brojne goste na neš bazene.Ovdje je sve uređeno tako da gosti imaju sadržajan program boravka tokom cijelog dana, a za one udaljenije u kompleksu ugostiteljstva imamo hotelski smještaj u sobama, apartmanima i stanovima, sa preko 30 ležaja“, objašnjava nam šef kompleksa bazena Erna Nihad Aljić.

  Kraj bazena su suncobrani, ležaljke, sportski tereni za odbojku, košarku, mali negomet, stoni tenis, odbojku u pijesku, zatim dječiji poligon za najmlađe.U restoranu su na raspolaganju razna jela i pića, dvorane za sastanke, dok u večernjim satima disko klub raspolaže sa preko 300 sjedećih mjesta.

 Sadržajan i lijepo uređen kompleks bazena Erna privlači mnoge izletnike i ljubitelje lijepog odmora, posebno u tople ljetne dane, gdje se mogu osvježiti i odmoriti uz rekreativne aktivnosti./Š.Gadžo/

Najmlađi među prvima skočili u bazen

Još samo da sunce zagrije

Za udaljenije goste obezbjeđeno prenoćište
 

Vaš komentar na članak: