Omladinski fudbalski klub ¨Eurogol¨ Živinice nakon zapaženih rezultata na nekoliko međunarodnih turnira dobio je poziv za učešće na Internacionalni fudbalski turnir za djecu ¨ Trofej Petar Puača ¨ u Novom Sadu.

  Turnir se održava 4. i 5. juna na kompleksu terena FK ¨ Vojvodina ¨, a učestvuje preko 150 ekipa sa područja Balkana. Dolazak su najavile ekipe FK Partizan Beograd, FK Crvena Zvezda Beograd,Kapošvar Mađarska,Budućnost iz Podgorice,Vardar iz Makedonije,Borac Banja Luka i mnoge druge poznate ekipe.
Promotor ovog turnira su reprezentativci Jugoslavije i Srbije, Petar Puača i Dejan Stanković.

  "OFK Eurogol Živinice učestvuje sa generacijom 12 godina, koja je veoma naderena i nadamo se da će mo ostvariti što bolji rezultat i prezentovati klub i Općinu Živinice u najboljem svijetlu. Osim ovog turnira OFK Eurogol planira učestovati na jos nekoliko jakih međunarodnih turnira, kako u BiH tako i inostranstvu, a sve u skladu sa finansijskim mogućnostima", rekao nam je trener Adel Lješnica.

 Mladi fudbaleri Eurogola danas oko 12 sati su otputovali u Novi Sad, a večeras planiraju zajednočko gledanje utakmice Rumunija-BiH na TV./Š.G./

Mladi Eurogola osvojili niz pehara i medalja
 

Vaš komentar na članak: