Finsoft d.o.o. je pravno lice, koje pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge, kao i stručna mišljenja i savjete.
Ovaj knjigovodstveni servis  osnovan je  marta ove godine i ubraja se među najmlađe firme u gradu. Rukovodilac i osniovač firme Faik Halilčević ističe da je za kratko vrijeme od osnivanja mnogo postignuto i da se obim poslova stalno povećava:

  "Tehnički smo opremljeni, kadrovski i tehnološki osposobljeni, jer smo uigrani tim uposlenih radnika sa visokom, višom i srednjom stručnom spremom. Imamo svoju web stranicu na kojoj zainteresovani mogu da nas bolje upoznaju i saznaju koje sve usluge nudimo. Na web stranici http:www.finsoft-zivinice.com se može saznati niz korisnih informacija za sve one koji se ozbiljno bave ili žele baviti biznisom, a takođe otvoreni smo i za postavljanje pitanja na koja će odgovoriti naši stručnjaci iz odgovorajuće oblasti", kaže nam Faik Halilčević.

  Često se postavlja pitanje, kako izabrati knjigovodstveni servis, koji pruža usluge vrhunskog kvaliteta?

  "Izabrati knjigovodstveni servis nije jednostavan zadatak, koji svakako stoji pred svima koji imaju potrebu za kvallitetnim vođenjem poslovanja. Ako nekome treba pouzdan knjigovodstveni servis, savjet ili stručno mišljenje, jednim sastankom iz razgovora s nama, prenijet ćemo naš način rada, što nam je dovoljno da uvidimo i procjenimo trenutačnu situaciju potencijalnih korisnika naših usluga, te iz tog razgovora nalazimo zajedničke poglede za dalju saradnju", objašnjava  nam Halilčević.

  U okviru svoje djelatnosti Finsoft d.o.o Živinice, koji se nalazi u zgradi Bezistan kraj PTT, nudi profesionalne računovodstveno-knjigovodstvene Usluge, za pravna i fizička lica-obrt i zanatske djelatnosti, pomoć kod registracije poslovne djelatnosti, priprema potrebne dokumentacije, posebne pogodnosti za novootvorene firme (prvi mjesec gratis), izrada biznis plana, konsultacije u vezi finansijskog stanja firme, poslovanje sa bankom, krediti-plaćanja-naplate, instrukcije za dobijanja kredita kod poslovnih banaka, pomoć direktorima oko organizacije i reorganizacije poslova i radnih mjesta, te niz drugih poslova iz registrovane djelatnosti./Š.G./

Ured Finsofta–raznovrsne i korisne usluge za poduzetnike
 

Vaš komentar na članak: