Fudbaleri NK Priluka vrlo dobro su započeli prvenstvo u Drugoj ligi FBiH-Sjever.Sutra od 15,30 sati na stadionu Salvena dočekuju ekipu
Mladosti iz  Malešića.Prilučki protivnik je takođe odlično startovao,  ima 10 bodova i nalazi se na 5.mjestu tabele, dok je Priluk  na 10.mjestu sa 8 bodova.

  Sutrašnja utakmica je prilika da se sa 3 nova boda pretekne ovaj neugodni rival, ali trener Šećerbegović je oprezan:

  "U svaku utakmicu upalzimo maksimalno angažovani, sve ekipe su jake i protivnika nije lako dobiti, pogotovu je naš sutrašnji protivnik jedna vrlo dobra ekipa.Mi, međutim, očekujemo veliku podršku naše publike i 3 nova boda".

 Prilučani su hendikepirani neigranjem na svom terenu, tako da su praktično na svakoj utakmici gosti.U Upravi ističu da će stadion urediti do proljetnog dijela prvenstva i da će na svom terenu lakše pobjeđivati protivnike.Tribine stadiona na Širani su u završnoj fazi, potom na red dolazi uređenje terena , kao i obavljanje završnih radova na svlačionicama i ostalim pratećim prostorijama.

 Prilučani očekuju veći angažman budžetksih sredstava kako bi akcijama marka na marku izgradili prilazni asfaltni put do stadiona.Sve dok se ne završi stadion Prilučani će biti gosti na svim utakmicama, ali i treninzima koje imaju na baričkom gaju!/Š.G./

Vaš komentar na članak: