U prostorijama Restorana "Oko" Živinice, jučer je održana redovna Godišnja skupština Rukometnog kluba "Konjuh" Živinice.Skupštinom je predsjedavao Almir Šahimpašić, a slijedeće tačke dnevnog reda su bile:

1. Izbor radnih tijela Skupštine
2. Izbor Verifikacione komisije
3. Izvještaj o radu za 2008.godinu
4. Plan rada za 2009.godine.

 Nakon usvajanja ovakvog dnevnog reda, te izbora radnih tijela i Verifikacione komisijem uslijedilo je izlaganje predsjednika Upravnog odbora Envera Sarajlića, te direktora Emira Hadžiavdića i Jasmina Omerefendića o radu Kluba za 2008. godinu. Ono što je svima bilo zajedničko jeste činjenica da je u toku 2008.godine ostvaren najbolji rezultat kada je u pitanju seniorska ekipa "Konjuha" (da podsjetimo 2. mjesto u Premijer ligi i igranje finala Kupa BiH), ali se istakao i rad sam mlađim kategorijama.

 O planu za slijedeću sportsku sezonu ponovo su govorili gospodin Sarajlić i gospodine Omerefendić najavivši prije svega da će se narednom periodu još više posvetiti rad mlađim kategorijama, ali i forsiranje tih mlađih igrača kroz "Konjuh II" ali i u seniorskoj konkurenciji u Premijer ligi BiH.

 Ovom prilikom za ovu godinu je definisan i budžet koji iznosi nešto više od 600 000 KM, te je najavljena Izborna skupština Kluba pred početak naredne sezone./Kenan Avdagić/

Sa Godišnje skupštine

Na skupštini bili i rukometaši svih selekcija
 

Vaš komentar na članak: