Općinska organizacija Hrvatske demokratske zajednice HDZ Živinice juče i danas organizovala je info pult kod zgrade općinske administracije. Aktivisti i kanidati za Općinsko vijeće Žiivinice su razgovarali sa građanima, dijelili promotivne materijale i prezentirali program razvoja lokalne zajednice.

 O očekivanjima i željama HDZ Živinice uoči lokalnih izbora 7.oktobra, nositelj liste i predsjednik OO HDZ Živinice  dr.Saša Cirger kaže:

 "Pošto je na našoj listi najviše Živiničana odlučili smo da i danas budemu tu, da nas vide sugrađani, da smo u svom gradu i u svojoj državi Bosni i Hercegovini. Zadovoljni smo odzivom građana, podržavaju nas, slažu se s našom politikom i kažu da je vrijeme da i HDZ dobije svog vijećnika. To je i naša želja, jer već 10 godina u OV Živinice nemamo svog predstavnika. Uvijek nam je nedostajalo 10 do 15 glasova, pa sada pozivam građane da nas prepoznaju, kako bi ponovo ušli u vlast naše lokalne zajednice", ističe Cirger.

 Aktivisti i kandidati HDZ za lokalne izbore još nam rekoše da su u najtežim trenucima dijeli dobro i zlo sa svojim Živiničanima, pa će tako nastaviti i ubuduće. Samo još kada bi uspjeli na skorašnjim izborima dobiti mandat u Opčinskom vijeću Živinice!/Š.Gadžo/

Kandidati HDZ za članove u OV Živinice kraj info pulta
 

Vaš komentar na članak: