Podružnica Hrvatske stranke prava HSP Živinice ima tri kandidata za članove Općinskog vijeća Živinice, Mariju i Marijanu Grgić i Davora Jurića.Nadaju se povoljnom izbornom rezultatu i ulazak u OV Živinice nakon 7.oktobra.

 "Želim poručiti našim sugrađankama i sugrađanima da dobro razmisle kome će dati svoj glas, jer sada oni odlučuju o svojoj sudbini i da li će nam ubuduće biti bolje.Ne bi trebalo da im je svejedno šta se oko njih dešava! Drugi nam čine čast da idemo pod njihovim zastavama, jer svoju nećemo-svađamo se. Maze nas kad smo im potrebni da bi ostvarili svoje ambicije, a odbacuju kad odslužimo-kao vojni rok!Naša je nesreća što smo zavoljeli ovu svoju zemlju BiH i nećemo iz nje, al sve se plaća pa i ova ljubav prema domovini.Izgleda da smo mi u BiH najzamršeniji ljudi u svijetu i ni skim se istorija nije tako poigrala kao s nama", kaže Marija Grgić- predsjednica živiničke Podružnice HSP.

 Rekla nam je kako na političkoj sceni Živinica žele svoje mjesto i doprinesu uspješnijem putu ka prosperitetu. Uoči izbora 7.oktobra poručuje:

 "Dugi su i zamršeni računi između onih koji imaju i ne daju i onih koji nemaju ništa do svojih potreba. Zato upamtite! Izbori su samo bijela hartija na kojoj se sve bilježi i ispisuje, a naši račun se plaćaju noću na velikim mračnim poljima nesanice. Kada se poslije probudimo obično kažemo – imali smo šansu-nismo je prepoznali! Eto po tome smo mi komplikovani, nejsani, besvjesni, pa zato razmislimo za koga ćemo glasati, jer 7.oktobar je blizu"./Š.G./

Kandidati HSP Živinice-možete ih upoznati i u rubrici "IZBORI  2012.", gdje promovišemo kandidate za članove Općinskog vijeća i načelnika Živinica
 

Vaš komentar na članak: