Živinički gimnazijalci nastavljaju sa tradicijom svojih prethodnika, te tako i u narednom periodu planiraju implementaciju humanitarnih akcija.

  Današnje društvo koje je u postkonfliktnom i tranzicijskom razdoblju potrebuje veliki angažman svih nas za stvaranje što boljih uvjeta za život našeg društva.Potrebno je pomoći onim kojima je to najpotrebnije, ovim gestom se slijede i učenici II-3 živiničke Gimnazije, pa tako u petak 12.o3.2o10. godine, sa početkom u 18 časova u holu BKC-a Živinice održati će  "Humanitarnu izložbu fotografija".

  Cijena ulaznice je simboličnih 2 KM, koji iznos za nas ne predstavlja bas veliki rashod, ali moramo biti svjesni toga da će naše dvije KM donijeti mnogo sreće i ljubavi na mnogim licima mališana bez roditeljskog staranja.

   Ulaznice ćete moći kupiti u prostorijama BKC-a 12.marta, ili kod učenika 2g3 Gimnazije Živinice.Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica i fotografija namjenjena su za kupovinu paketića djeci bez roditeljskog staranja.

   Fotografije koje ćete imati priliku da vidite su radovi mladih živinckih fotografa amatera.Nadamo se da ćete kao i do sada pokazati humanost na dijelu, te svojim dolaskom uljepšati nečiji život, bar na trenutak.

      Cijena fotografija će biti u iznosu od 5 do 10 KM.

Vaš komentar na članak: