Proizvodnja namještaja u živiničkom Iverexu, kao i ostale proizvođače namještaja, steže obruč globalne ekonomske krize, ali menadžement firme pronalazi puteve plasmana svojih proizvoda na tržištu.Redovne plate i ispunjavanje ostalih obaveza znak su uspješnog poslovanja.

 Iverex Komerc je prepoznatljiv po proizvodnji pločastog namještaja, tj. kuhinja, ormara, plakara, kompjuterskih stolova i kancelarijskog  namještaja, a prisutan je u salonima namještaja širom Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 Plasman raznog namještaja u vlastitom prodajnom salonu u Živinicama bilježi porast, zahvaljujući prije svega savremenom dizajnu proizvoda, kao i onih od proizvođača iz uvoza, o čemu šef salona Selmir Umihanić kaže:

 "Tokom ove godine izbacili smo na tržište redizajnirane proizvode, kakav je i ormar Nobel, sa kliznim vratima, koji je postao pravi brend i sve se više traži, ali za sada ne možemo ići na povećanje proizvodnje.Podjednako je tražen na domaćem i stranom tržištu, tako da ove godine očekujemo plasman oko pet hiljada komada ormara Nobel. U našem salonu u Živinicama svakodnevno se traže, a cijena jednog takvog ormara iznosi 165 KM.Zbog obaveza u proizvodnji kuhinja i drugog namještaja za sada nećemo ići na povećanje pomenutih ormara".

 U salonu Iverexa u Živinicama, osim namještaja vlastite proizvodnje, raspolažu i sa  uvoznim, od firmi s kojima imaju uspješnu poslovnu saradnju!/Š.G./

Ormar Nobel postao popularan među mlađom populacijom

Širok izbor kvalitetnog namještaja

I ona se odlučila za namještaj u salonu Iverexa
 

Vaš komentar na članak: