Hipermaket Aden još jednom je dokazao da je postao vodeći prodajni objekat u gradu i da sve više privlači kupce.U saradnji sa kafeom Jasmin na Bulevaru večeras je organizovao je promociju domaćih jela i pića: Hepokovih vina iz Mostara, suhomesnatih proizvoda firmi Semić Visoko, bajnalučke Vitaminke, te sarajevskog i tuzlanskog piva.

   Mujaga Tulumović, komercijalista u Adenu ističe da se ovakve prezentacije često organizuju ne samo u Živinicama već i susjednim gradovima.

  "Nastojimo skrenuti pažnju kupcima na kvalitetne domaće proizvode, jer je to put poboljšanja poslovanja domaćih firmi.Jasmin je na središnjoj lokaciji grada gdje se rado  okupljaju nama dragi gosti", kaže Tulumović.

  Brojni posjetioci kafea Jasmin bili su prijatno iznenađeni ponudom raznih pića i mezetluka, a za ugodniji štimung organizovano je i veče sevdaha, muzičke grupe Sevdalija, sa Nedžadom i Halidom, koji su prisutne u Jasminu svojom pjesmom nakratko prošetali Mostarom i Neretvom, Banja Lukom i Vrbasom, te Višegradom i Drinom»./Š.G./ 

Veselo društvo s Hepokovim vinima
 

Vaš komentar na članak: