Udruženje sportskih ribolovaca «Mrena» u Živinicama odalo je priznanja  svojim najaktivnijim članovima.Novčanu nagradu od 200 KM dobio je čuvar ribolova Midhat Brčaninović, koji se istakao u razotkrivanju  krivolova na rječnim vodotocima i jezeru Modrac.
 
  Zahvalnice su uručene ribolovcima Muharemu Nišiću, Josipu Ćoti, Rasimu Hajrulahoviću, Draganu Jovanoviću, Karmeli Bilanović, Dragi Hiltneru, Nikoli Antunoviću i Sulejmanu Ibrišimoviću.

  Svi nagrađeni dugogodišnji su članovi «Mrene», koji su dali značajan doprinos razvoju sportskog ribolova i očuvanju ribljeg fonda.

                                           NOVI UPRAVNI ODBOR

   Udruženje sportskih ribolovaca «Mrena» u utorak uveče, 3.februara, dobilo je novog predsjednika Upravnog odbora.To je Rizo Paravlić, dugogodišnji član ovog ribolovnog društva, dok je dosadašnji  predsjednik Dragi Hiltner izabran za dopredsjednika Upravnog odbora «Mrene».Sekretar će i dalje biti Rasim Bulić.

  Novi sastav Upravnog odbora, uz pomenute predsjednika i dopredsjednika, još su Drago Jakić, Sulejman Ibrišimović, Hasan Hasić, Karmela Bilanović, Faik Dukić, Ismet Vejzović i Radan Grgić./Š.G./

Sa prošlogodišnjeg takmičenja sportskih ribolovaca

Vaš komentar na članak: