Kameleon radio postao punoljetan

Priča o Kameleonu i Colosseumu traje već 18 godina i samo jednim dijelom podsjeća na priče o drugim medijima i agencijama. Otvorena komunikacija, opušteni ljudi i kreativna razmjena samo su dio njihovog recepta za uspjeh. Pored rada sa stotinama klijenata u oglašivačkoj industriji naročito su ponosni na svoj volonterski i humanitarni rad. Uradili su i bezbroj sportskih i kulturnih evenata. Svaki je bio novo iznenađenje i svi oni koji vole drugačije, ludi su za njima.

  Uspješno spajanje humanitarnog duha i zabave, orginalnosti i vizionarnosti,ostavljali su duboki trag u svima, učesnicima i posmatračima. Projekti poput „Moj je život moja pjesma“, „Glasaj, zatalasaj“, zatim organizacija izbora žene godine TK. Proglašeni su ambasadorima okoliša od strane BELLS-a, dobili priznanje od Internacionalne Lige humanista, pokrenuli kampanje kao što su „Reci droga NE“, „Neka me vide“  i „Olovka piše srcem“.

  Posebno su skrenuli pažnju na sebe obaranjem Guinnessovih rekorda 2007. godine u najmasovnijem poljupcu i ove, 2010. godine u najvećem valceru na svijetu. Colosseum i Kameleon su postali prepoznatljiv brend organizatora vrhunskih događaja i naredne godine očekuje ih rad na Balkanskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu te ponovno obnavljanje biciklističke trke kroz BiH. Planiraju nas zadiviti i sa Sajmom vjenčanja, mode i ljepote koji je planiran za mart mjesec, kao i sa Auto moto sajmom za koji predviđaju da će okupiti sve relevantne ljude iz auto-industrije regiona.

  Rođendanska slavlja Kameleona su nešto o čemu se priča danima.Tako je bilo i ove godine kada su svoje goste poveli i proveli kroz jedinstveno muzičko putovanje kroz vrijeme onako kako to samo oni najbolje znaju.U tome su im osim izvrsne publike pomogli i specijalni gosti na rođendanskoj proslavi : Irina Kapetanović, grupa IF, plesni studio La Luna , Dirty Angels crew i duo Salković. Osim što su ukratko predstavili šta su sve radili u 2010 i šta planiraju za 20111 godinu premijerno su prikazali i vido spot za pjesmu "Moj je život moja pjesma" u izvedbi Nine Badrić,Aleksandre Radović, Karoline Gočeve i Maye Sar a koji je dio akcije za prevenciju i borbu protiv raka grlića maternice.

  I na kraju šta drugo nego im poželjeti još puno ovakvih godina./PR Agencije Colosseum/
 

Kameleonci kreću u nove pobjede