Danas je u prostorijama KK Živinice 78 Dino kafa održana press konferencija, posvećena  pripremama za održavanje 4.Memorijalnog turnira «Bebe i Džons» , kao i potpisivanju ugovora o sponzorstvu za narednu takmičarsku se zonu sa firmom Dino kafa.

  Memorijalni turnir u znak sjećanja na dvojicu poginuli branitelja BiH Mili Mišiću i Josipu Maunagi, bivšim talentovanim košarkašima ovog kluba, održava se 24.oktobra.

  „Na turniru će učestvovati  KK Brčko Distrikt,  Student iz Tuzle, Gradina Srebrenik i domaćin KK Živinice 78 Dino kafa. Svi gosti su članovi A-1 lige, za koju naša ekipa želi da se izbori tokom naredne sezone. Želja nam je da sačuvamo uspomene na dvojicu bivših košarkaša i ovaj turnir već prerasta u tradiciju“, rekao je predsjednik KK Živinice 78 Dino kafa Senad Mulavdić.

  DINO KAFA PONOVO GENERALNI SPONZOR

 Nakon informisanja novinara o održavanju 4.Memorijalnog turnra košarkaša Bebe i Džons obavljeno je svečano potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa firmom Dino kafa.Vlasnik i direktor firme Dino Alibašić je istakao kako i ove godine žele dati svoj doprinos živiničkoj mladosti:

  „Naša je želja da damo svoj doprinos razvoju koarkaškog sporta u gradu.Znamo da mladi vole košarku i treba im pružiti šansu.Ovo je način da djecu sklonimo s ulice i omogućimo im sportski napredak.Nadam se  da ćemo zajedno  uspjeti ostvariti cilj- osvojiti prvo mjesto i plasirati se od naredne sezone u A-1 ligu BiH.Na ovaj način popravili bi imidž grada ne samo u sportu već i poduzetništvu.
 
  Košarkaški radnici Zdenko Tadić, Enver Aljić i Goran Lugonjić su odali priznanje svim sponzorima kluba i istakli kako su sadi obezbjeđeni potrebni uslovi za nesmetan rad kluba, a na igračima i stručnom rukovodstvu sada je prilika da dobrim rezultatima opravdaju povjerenje./Š.G./

Sa današnje press konferencije i potpisivanje sponzorskog ugovora
 

Vaš komentar na članak: