Od ponedjeljaka, 1. novembra, tačno od 12 sati, počinju rezervacije ulaznica za željno iščekivani koncert jednog od najpopularnijih pop izvođača na ovim prostorima, Tonyja Cetinskog, koji je zakazan za 4. decembar u Olimpijskoj dvorani Zetra – J. A. Samaranch.

  HT ERONET kao generalni pokrovitelj koncerta je omogućio svojim korisnicima mobilne telefonije da putem SMS usluge rezervišu promotivne ulaznice po cijeni od 15,00 KM dok će se ulaznice u slobodnoj prodaji naći 8. novembra po cijeni od 20,00 KM.

   Rezervacija se vrši slanjem SMS poruke na broj 063 888 05, sadržaja „Toni 1“ ili „Toni 2“ ovisno o broju ulaznica koje korisnik želi rezervisati, a moguće je rezervisati maksimalno dvije ulaznice. Cijena SMS poruke je 1,00 KM s uključenim PDV-om, a naplaćuju se samo uspješne rezervacije. Rezervisane karte će se preuzimati u Galeriji Boris Smoje, u Radićevoj ulici broj 11, u Sarajevu i to jedan dan od dana rezervacije, sve do 01. decembra 2010. Rezervacija je moguća do 30. novembra  u 12 sati ili do isteka zaliha .

   Osim toga, svi pošiljatelji sudjeluju i u nagradnoj igri. Slučajnim odabirom, troje najsretnijih može osvojiti vrijedni !hej box HTC Tattoo. Sretnim dobitnicima nagrade če uručiti sam Tony Cetinski po završetku koncerta. Da podsjetimo, Tony Cetinski je u Sarajevu nastupao prije skoro pet godina, a sarajevska publika i danas pamti i spominje taj izvanredni koncert. U međuvremenu je postao prvi izvođač koji je dvije noći zaredom napunio zagrebačku Arenu, sarađivao je s internacionalnim zvijezdama kao što su Michael Bolton i Jose Carreras. Za svoj rad okrunjen je brojnim prestižnim nagradama, a prije samo nekoliko dana, tačnije 28.oktobra, došla je još jedna potvrda da Tony Cetinski s razlogom ima status jednog od najuspješnijih i najomiljenijih hrvatskih pjevača. Naime, predstavnici diskografske kuće Hit Records uručili su Tonyju dijamantnu ploču za album „Ako to se zove ljubav“, vrijedno priznanje koje u svojoj kolekciji čuvaju samo rijetki. 
 
    Također od ponedjeljka je aktivna i službena internet stranica koncerta  www.tonyusarajevu.ba na kojoj će biti objavljene sve inforamcije vezane za koncert u Sarajevu./Pro AretZone/
 
 
 

Vaš komentar na članak: