Jedan od najvećih pjevača na ovim prostorima i pjevač koji već četiri desetljeća oduševljava publiku gdje god dođe, neponovljivi Zdravko Čolić, sinoć je održao koncert u Zagrebu. Pred  prepunom Arenom  obožavatelja  pjevao je Čola više od tri sata i oduševio svakog od prisutnih u dvorani.
 
  „Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebice danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi. Hvala Zagrebe što ste mi  opet priredili veličanstven doček “ izjavio je neposredno pred izlazak na pozornicu Zdravko Čolić.
 
  Publika u punoj zagrebačkoj Areni sinoć je najbolje  pokazala koliko je Čola voljen i tražen u Zagrebu i da je jedna od najvećih regionalnih zvijezda. Od prve pjesme, "Sinoć nisi bila tu", kojojm je otvorio koncert i pozdravio Zagreb i Hrvatsku, prepuna Arena pjevala je, plesala i veselila se sa Zdravkom kao jedno puna tri sata. Nevjerojatno puno emocija, kulminiralo je fantastičnom atmosferom i koncertom koji će svi još dugo pamtiti, a ni nakon tri sata publika nije napuštala dvoranu već tražila još.Cijela dvorana je pozivala na bis, zagrepčani su vratili Čolu natrag na pozornicu.

  "Za publiku sam uvjek spreman dati sve najbolje od sebe i zato mi nije teško pjevati po tri sata na koncertima. Osjećam veliku odgovornost prema  svakom tko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osjećaj kada sam na bini i pjevam. Tako je bilo i večeras. Hvala mojim zagrepčankama i zagrepčanima."

  Na bini uz Zdravka i bend nastupili su i gudači ali i posebni gosti "Bubnjari Dragoljuba Đuričića " koji su sredinom koncerta svojim ritmom oduševili i rasplesali publiku .

  Navikli smo da Čolu na pozornici osim vrhunskih glazbenika uvijek prate i zgodne plesačice, Čola nas nije iznevjerio i na pozornicu je doveo prekrasne zagrebačke balerine.
 
  Večer ispunjena hitovima, bend sačinjen od vrhunskih glazbenika, fantastični gosti i neponovljiva raskoš Čolinog vokala  detalji su koje će publika još dugo pamtiti.Uz puno scenskih efekata i velikih hitova iz četrdeset godina duge karijere, bio je to zaista koncertni spektakl kakav Zagreb zaslužuje./Milica Jerković/

Tony Cetinski održao trosatni koncert u novosadskom Spensu!
 

 "Dobro večer, konačno u Novom Sadu", pozdravio je Tony publiku u ispunjenoj dvorani Spens, 8.ožujka u Novom Sadu, i izazvao euforični pljesak okupljenih.
Fantastična atmosfera i genijalna publika koja je pjevala  od prve do zadnje pjesme slike su koje ćemo pamtiti zauvijek.

  Nakon dva i pol sata svirke publika je htjela još i dozivala Tonyja na bis, a Tony im je priredio pravu poslasticu  i na bis izveo najavni singl novog albuma "Opet si pobijedila" i kultni "23.prosinac" . Trosatni nastup u Novom Sadu završio je hitom" Umirem 100xdnevno" i za kraj još jednom  rasplesao publiku u Spensu.
 
  "Govorili su mi da je teško nastupati u Novom Sadu i da je novosadska publika hladna, sada sam siguran da nisu u pravu.Novosađani  su me oduševili, atmosfera u dvorani bila je fantastična.Hvala mojoj, najboljoj publici na svijetu.Jedva čekam sljedeći koncert" kazao je Tony medijima nakon trosatnog koncerta u Novom Sadu./Snježana Jerković/

Zdravko Čolić ponovo oduševio publiku

Spektakl za pamćenje u prepunoj Areni

Sa nastupa Tonija Cetinskog u Novom Sadu
 

Vaš komentar na članak: