Karate klub Konjuh Živinice počeo je pripreme za upis novih članova.Svi koji žele ovladati borilačkim vještinama karate sporta mogu se prijaviti u sali za tjelesni odgoj Druge osnovne škole u Živinicama.

 Upis počinje 1.narednog mjeseca i traje do 30. septembra, u vremenskom periodu od 18,30 do 19 sati.

 O novoj sezoni i radu s mladima predsjednik KK Konjuh i nositelj priznaja 4.dan, rm.Haris Muratović kaže:

 "Mi već po tradiciji uz početak nove školske godine želimo na vrijeme djecu upisati u naš klub, kako bi na redovno počeli vježbati i učiti vještine ovog popularnog borilačkog sporta. Mladi su zainteresovani, pa mi nastojimo udovoljiti im, s obzirom da imamo dobru infrastrukturu, konačno naša istorija je bogata, bli smo u svim kategorijama prvaci države i s tim se malo ko može pohvaliti. Zato očekujemo da mladi dođu i upišu se i s njima će raditi istaknuti treneri i porofesori tjelesnog odgoja.

  Posebno je bitno za istaći da se upis ne plaća, jer znamo da je teška finansijska situacija, a i početak školske godine, tako da će roditeljima i bez nas trebati mnogo novca za školske udžbenike i probor".

 Osim upisa po istaknutom terminu, ko želi može se prijaviti i dobiti više inforamcija o upisu na tel: 061 722-127 i o62368-595 !/Š.G./
 

Karatisti Konjuha sa predsjednikom Muratovićem i trenrima Goletićem  i Brčaninovićem

 

Vaš komentar na članak: