Danas je održana sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Živinice.Za predsjednika UO izabran je profesor Muhamed Dedić /slika na naslovnici/, trener u STK «Živinice 94».Zamjenik je Ćazim Hadžić, dok je prijedlog za mjesto sekretara ostalo upražnjeno do naredne sjednice.

 Kandidati za sekretara Upravnog odbora su  profesori Vahid Dedić i  Denis Brčaninović, te Zirjeta Mujagić, kapiten ŽRK «Živinice».Prijedlog Skupštini za izbor sekretara pripremiće UO.

   Inače predsjednik Skupštine Sportskog saveza opštine Živinice je profesor Hamdija Mumić.

  U nastavku rada Upravni odbor je izabrao članove komisije koja će pripremiti prijedloge potrebnih akata, kao što su Statut, Plan rada za 2010.godinu i Poslovnik o radu!

  Nakon što je izabran za predsjednika Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Živinice Muhamed Dedić je rekao:

  «Radiću sve što je u interesu napretka svih sportova na području naše opštine, a ne samo stonog tenisa odakle dolazim.Sportski savez će raditi pa novca bilo ili ne, a sve što uspijemo dobiti dijelićemo na sve klubove, a po osnovu važećih kriterija».

  Ambiciozno članstvo Upravnog odbora je najavilo održavanje nekih manifestacija, među kojima i izbor spoortiste godine, koja prošle godine nije održana!/Šefik Gadžo/

Sa današnje sjednice Upravnog odbora
 

Vaš komentar na članak: