Škola tradicionalane wing chun kung fu vještine Mortal Kombat živinice  u sklopu svojih redovnih aktivnosti održala je polaganje za novu generaciju učenika.ovom prilikom na polaganje stručnih zvanja izašlo je 25 članova, koji su uspjšno položili programske zadatke od svijetske wing chun kung fu organizacije.

  Predsjednik i trener kluba Si-fu Dražen Pantelić zadovoljan je pokazanim rezultatima prilikom polaganja za stručna zvanja:

  "Nakon dobrih priprema svi kandiati su pokazali vrlo dobra znanja i s uspjehom su položili ispite.Najistaknutiji pojedinci do 14 godina bili su Meho Taletović, Emir Planić, Almedina Hodžić i Elmina Hodžić, dok su članovi preko 14 godina bili podjednako svi dobri. Ovom prilikom, kao i ranije, članovi kluba koji su polagali stručna zvanja dobili su dipolme potpisane od strane predsjednika Svjetske wing chun kung fu organizacije Dr.Wiliam Cheuk Hing Cheung-a", istakao je Pantelić, koji je  Cheungov učenik i u njegovo ime je obavio ispitivanje i ocjenjivanje članova kluba.

  Prošle nedjelje na Konjuhu je bilo mnogo posjetitelja, a među njima i članovi Kung fu Mortal kombat Živinice. Škola Tradicionalne wing chun kung fu vjestine u svoj program uvrstila je manifestaciju "U susret proljeću Zobik 2012."

 Učešće u ovoj manifestaciji uzelo je oko 60 članova kluba. Pored destinacije Zobik, mladi sportisti obišli su u grupama još vrhove Varda, Mali Konjuh i Zidine./Š.G./

Starija grupa uspješno položila postavljene zadatke

Diplome zaslužili i mlađi članovi kluba

Članovi kluba Mortal kombat pješačenjem na Zobik

Rekreacija i osvježenje na planini
 

Vaš komentar na članak: