Nastavljeno je polaganje stručnih zvanja Tradicionalne Wing Chun Kung Fu vještine druge generacije učenika za 5. stepen u Klubu Mortal kombat Živinice, koji su uspješno položili svoje ispite. Na polaganje je izašlo 12 sportista, članova kluba od 2009. godine.

 "Želim istaći da u ovoj generaciji je ukupno učlanjeno 267 učenika, te da je ovih 12 na kraju dokazalo svoj rad i trud samim time što su uspjeli da polože za 5. stepen i što su od svih tih članova pokazali i dokazali svoje strpljenje, rad i trud. Takođe se pokazalo  koliko je program rada ispred svijetske wing chun kung fu asocijacjie  težak, te da je od 267 učenika program uspjelo zadovoljiti samo njih 12 najupornijih. Grupa se pripremala za navedeno polaganje intenzivno godinu dana i svi su bili podjednako dobri, a član Esad  Kočan predstavlja primjer klubu da vitalnos i vježba tijela vrijede za čitav život i da kod čovjeka gaje mlad i zdrav duh, kao i da godine ne predstavljaju nikakvu prepreku izučavanju wing chun kung fu vještine, nego naprotiv vraća vitalnos i fizičku i duhovnu ravnotežu", ističe trener Dražen Pantelić.

 Ovom prilikom na polaganje stručnih zvanja izašla su i 4 učenika upisanih 2012. godine, koji su polagali za prvi stepen.ovom prilikom svojom spremnošću i vještinom istakao se učenik Ademir Beširević./Š.G./

Generacija najupornijih stigla do 5.stepena

Generacija mlađe populacije krenula stazama uspjeha

Esad Kočan /lijevo/ i trenr Dražen Pantelić-upornost se isplatila
 

Vaš komentar na članak: