LUVIK d.o.o. Živinice je specijalizirana firma za  promet svih vrsta pića, kao i ostalih potreba za ugostiteljstvo.Podrum pića LUVIKA posjeduje širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića, te toplih napitaka, sve sa raznovrsnom amabalažom svih pakovanja, za razne namjene i potrebe naručioca.

   "LUVIK se u svom dudogodišnjem radu istakao veoma brzom dostavom naručenih roba, jer posjeduje vlastiti vozni park.Najpovoljnije cijene i najbrža dostava su osnovne karakteristike firme, što je rezultiralo stvaranju povjerenja među našim kupcima.

  Najkavalitenija pića koja se mogu naći na tržištu Bosne i Hercegovine predmet su poslovanja  firme LUVIK, koja uspješno snabdijeva veliki broj ugostiteljskih objekata u Lukavcu, Banovićima, Živinicma, Kalesiji i Kladnju.Osim pomenutih objekata LUVIK je otvoren za saradnju sa organizatorima raznih zabava, svadbi, maturskih večeri, susretima generacija i drugim sličnim događajima, koji uz naša pića ostaju nezaboravna", kaže nam izvršni menadžer Luvika Ivan Peći.

  LUVIK posjeduje bogato opremljen izlog uzoraka,  gdje se osim pića mogu nabaviti sredstva za održavanje higijene, cigarete i ostale potrebe  ugostiteljstva!Poslovni prostor ove firme, zahvaljujući stalnom povećanju prometa, povećava se iz godine u godinu, a razvojnim planovima predviđeno je dalje širenje magacinskog terminala./Š.G./

 

Izlog uzoraka firme Luvik
 

Vaš komentar na članak: