LUVIK d.o.o. Živinice je specijalizirana firma za promet svih vrsta pića, kao i ostalih potreba za ugostiteljstvo. Podrum pića LUVIKA posjeduje širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića, te toplih napitaka, sve sa raznovrsnom amabalažom svih pakovanja, za razne namjene i potrebe naručioca.

 
 Poznato je da se firma LUVIK istakla brzom dostavom naručenih roba, jer posjeduje vlastiti vozni park. Ali, od 15.aprila tekuće godine uvedena je novost, na zadovoljstvo kupaca, o čemu direktor Luvika Ivan Peći kaže:
 
 "Nastojimo naše usluge i kvalitet ponude približiti kupcima, te smo organizovali akcijsku prodaju na taj način da kupac sam dođe, kupi robu, plati je i vozi svojim vozilom, što mu garantuje jeftinije cijene.U posljednje vrijeme sve je više porodičnih fešti, rođendana, maturskih svečanosti, svadbi i drugih radosnih ili žalosnih trenutaka, kada su potrebe za pićem povećane.Shvatamo da je u zajednici teško stanje i zato smo svoje usluge prilbližili građanima".
 
  LUVIK svoju bogatu lepezu ponude plasira na tržište Živinica, Banovića, Kladnja, Kalesije, Tuzle i drugih mjesta Tuzlanskog kantona.Poslovni rezultati su pozitivni, a 14 zaposlenih radnika redovno prima zarađene plate!
 
 Ovih dana LUVIK će osvježiti glavne saobraćajnice i ulice novim džambo plakatima i drugim reklamnim materijalima, kako bi što više građana saznalo o novoj akcijskoj prodaji alkoholnih i bezalkoholnih pića./Š.G./

  Napomena:cijene pjedinih alkoholnih i bezalkoholnih pića  istaknute su na reklamnoj strani LUVIK našeg portala!
 

Iz kruga firme LUVIK-vlastiti vozni park

 

Vaš komentar na članak: