Mis BiH: Emina spremna za finale

Završna manifestacija izbora Miss Bosne i Hercegovine održaće se 20.juna.Na ovom spektaklu Živinice će predsatvljati studentica Emina Muminović, koja je nakon izbora za Miss Živinica, uspjela postati 2.pratilja na izboru za Miss TK, a u konkurenciji najljepših djevojake Federacije BiH ponovo je uspjela plasirati se u završni krug izbora najljepše djevojke u BiH.

  O svojim šansama ova lijepa Živiničanka kaže:

  "Djevojke koje će učestvovati u finalnoj večeri za izbor Miss BiH okupili smo se u Opatiji u susjednoj Hrvatskoj, gdje vrijedno radimo i pripremamo se za spektakl koji nas očekuje 20.juna. Djevojke su veoma lijepe i teško je perognozirati pobjednicu, ali ja se nadam da cu i ovoga puta imati podršku mojih sugrađanki i sugrađana, koji će svojim glasovima podrške doprinijeti da se nađem u vrhu najljepših".

 Svakako, da podrška te vrste neće izostati i da ćemo kraj malih ekrana 20.juna vidjeti na djelu naše najljepše djevojke. Emina kaže kako u Živinicama ima mnogo lijepih djevojaka, ali ne prijavljuju se za izbor najljepših:

 "To je prava šteta, zaista je naš grada i općina prepuna lijepih djevojaka. Dovoljno je samo izaći uveče petkom ili nedjeljom, kada se najviše izlazi u šetnju i druženje, pa da se vidi koliko imamo lijepih djevojaka. Zato im preporučujem da se ubuduće obavezno prijave i finale nije nemoguća misija"!- kaže lijepa Emina.

 Preporučujemo posetiteljima portala da pruže podršku na završnoj manifestaciji izbora Miss BiH, a broj na koji se može glasati za Eminu Muminović je slijedeći: 096 840-824 /Š.G./

Emina u Opatiji sa djevojkama koje će joj biti konkurencija

Vaši glasovi mogu pomoći Emini da postane Miss BiH