Nastavak takmičenja za izbor najljepših djevojaka u BiH privodi se kraju, pa će već 13.maja biti održana manifestacija izbora Miss Federacije Bosne i Hercegovine. Kako je poznato, nakon uspjeha na općinskom i kantonalnom takmičenju, Živinice će na Miss F BiH predstavljati Emina Muminović i Emina Turalić.

 Djevojke su danas okupljene na pripremama za manifestaciju, pa smo upitali naše Emine, šta očekuju od izbora za Miss FBiH!?

 "Poznato je da smo proteklih mjeseci posvećene pripremama za izbor najljepših djevojaka.Pripremni period sam dobro iskoristila, sve što je trebalo uraditi urađeno je, tako da se nadam plasmanu za Miss BiH. Očekujem punu podršku mojih Živiničana, koji će, nadam se, biti uz ekrane FTV u nedjelju od 20 sati", kaže nam Emina Muminović, aktuelna misica općine Živinice.

  Emina Turalić je takođe učesnica izbora najljepših "federalki", sa željom da ide dalje, uz oprez, o čemu kaže:

 "Očekivanja nisu prevelika, ono čemu se nadam, ujedno i radujem, jeste lijepo druženje, kao i dobra zabava sa djevojkama iz F BiH. Pripreme su nam počele danas i  ta tri dana provest ćemo radno, dijeleći uzbuđenje međusobno. Pored toga, ono što me posebno čini sretnom je puna podrska porodice, prijatelja, kao i poznanika, sto mi u svakom slučaju mnogo znači".

 Pošto znamo da su lijepe, što je i potvrđeno plasamnom za nedjeljnu manifestacaiju, poželimo našim djevojkama mnogo sreće i da se plasiraju za Miss BiH. Šansu da pomognu sugrađankama putem telefonskog glasanja tokom TV prenosa, svakako treba iskoristi što veći broj Živiničana, kako bi došle do što boljeg plasmana. /Š.G./

 

24.Emina Muminović

05.Emina Turalić
 

Vaš komentar na članak: