Juče je održano novo polaganje za stručna zvanja tradicionalane wing chun kung fu vjestine u Klubu Mortal Kombat i time je završena uspješna godina aktivnosti ovog borilačkog sportskog kolektiva u naše,m gradu! Na polaganje je izašlo ukupno 21 učenik, član Kluba i svi su uspješno položili.

 Za drugi i treći stepen najviše su se istakli Kenan Sinanović , Ševal  Salihović, Edin Suljić, Almina Hodžić, Almedina Hodžić i Ademir Beširević.

 Za prvi stepen uspješno su položili braća Aljić- Almedin i Jasmin /slika na naslovnici/.

 Za drugi stepen su položili:
1.Dedić Bećir
2.Hodžić Enes
3.Ahmić Ajdin
4.Sinanović Kenan
5.Omerović Denal
6.Omerović Mugdim
7.Musić Emir

 Treći stepen su položili:
1.Đulović Samid
2.Hodžić Almina
3.Hodžić Almedina
4.Beširević Ademir
5.Suljić Edin
6.Salihović Ševal
7.Okić Adnan
8.Gavranović Šemso
 
  Predsjednik i trener Kluba Mortal Kombat Dražen Pantelić posebno hvali članove koji su polagali za 6.stepen:

  "Da, to su zaista izvrsni borci i to su moji stari učenici, te ovu grupu bih posebno pohvalio, jer su to djeca koja su godinama u klubu i mukotrpno vježbaju. Nisu imali prilku da polažu u nedavno pred grandmasterom sa svojom grupom pa smo to nadoknadili sada".

 Za šesti stepen su položili:
1.Musić Sead
2.Vuković Edin
3.Okić Armin
4.Džinić Mirza

  "Želim još istaći da su svi učenici bili dobri na polaganju i u odnosu na njihove godine postigli su veoma dobre rezultate.Iako su veoma maladi uspjeli su svojim trudom i radom zadovoljiti program i norme svjtske tradicionalane wing chun kung fu asocijajcie.
Takođe ovom prilikom mojim učenicima čestitam Novu godinu 2013, sa željom da i dalje idemo sa radom i angažovanjem do što boljih rezultata i mislim da će u 2013. godini  sazreti jedna vrlo kvalitetna grupa učenika, koja će nastaviti širiti tradicionalnu wing chun kung fu vještinu u BIH", istakao je Dražen Pantelić./Š.G./

Članovi koji su položili za 6.stepen

Diplome za položen 2.stepen

Uspješno završili i položili za 3.stepen

 

Vaš komentar na članak: