Muzika: Željka Jurišić u finalu

Ranije smo pisali o šou "Mojih 5 minuta" TV OBN, u kojem učestvuje i naša sugrađanka Željka Jurišić. Žiri a i publika kažu da je  Željka izuzetan vokal. To govori i činjenica da je uz glasove publike na Facebook stranici i uz glasove žirija došla do polufinala. A nakon toga je uvedeno i sms glasanje, gdje je Željka bila prva po broju glasova (4270) i tako se plasirala u finale.

  O utiscima i o dosadašnjem takmičenju Željka kaže:

  "Dok je bilo takmičenje u toku imala sam vjeru u sebe i svoje glasače, kojima se ovim putem zahvaljujem. Kada je došao taj trenutak proglašenja finalistica nije mi bilo svejedno sjediti ispred žirija i iščekivati taj važan trenutak, ali uz pomoć glasača i prijatelja ja sam sa ukupno 4270 glasova došla do finala. Finale počinje za 12 dana, gdje obećavam da ću bez obzira na plasman svoje navijače i sugrađane nagraditi jednim koncertom. Samo uz Vaše glasove ja mogu ostvariti svoj san i doći do pobjede."

  Na početku takmičenja bilo je ukupno 10 djevojaka, u finale su ušle tri djevojke gdje je Željka Jurišić prva po glasovima. Pomozimo Željki da bude prva i u finalu – glasanje je i dalje u toku.
Pošaljite SMS poruku sadžaja OBN RC2 na broj telefona 091 410 701 i drugi način glasanja je putem Facebook stranice "Mojih 5 minuta", gdje lajkujete Željkin video i sliku.

Željki želimo puno uspjeha, a Vi i dalje glasajte!/Edita Belkić/