U petak je nakon dugo vremena održana kino projekcija u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra u Živinicama. Na projekciju filma „Good Will Hunting“ koja je održana u organizaciji Udruženja mladih Plamen nade i Bosanskog kulturnog centra Živinice odazvalo se oko 250 mladih, što je bilo dovoljno da menadžment BKC-a zaključi da se radilo o uspješnoj projekciji.

  Zahvaljujući dobrom odazivu mladih, BKC u saradnji sa partnerima iz Banja Luke započinje organizaciju 3D projekcija. Prve 3D projekcije će se održati 26. i 27.5. (nedjelja i ponedjeljak). Posjetioci će ova dva dana u terminu od 17.30h imati priliku pogledati 3D projekciju animiranog filma „Epic“ / „Čuvari tajnog kraljevstva“ , dok će istim danima u terminu od 20.00h biti održane 3D projekcije filma „Star Trek Into Darkness“ / „Zvjezdane staze – Prema tami“.

  Ulaznice za ove projekcije će koštati 4 KM, što je vjerovatno najniža cijena 3D projekcija u Bosni i Hercegovini.Udruženje mladih Plamen nade vas poziva: Hajmo u kino, jer kino je ponovo u našem gradu!

                              Sa prve uspjele projekcije fila u BKC Živinice

Plakat filma Epic

Dobro došli na nove kino predstave
 

Vaš komentar na članak: