Večeras je u BKC-u u Živinicama održan promotivni skup OO Naše stranke Živinice, na kojoj su predstavljeni kandidati ove političke partije za sve nivoe vlasti na predstojećim oktobarskim izborima.Uz to predstavljen je Manifest novog puta BiH u Evopsku Bosnu i Hercegovinu.

  Kandidat Naše stranke za parlament FBiH je Miralem Mešković, dipl.ecc, inače predsjenik OO Živinice, dok su kandidati za Skupštinu TK Dimitrije Petrović, Šefkija Šehić i Adis Hodžić.

  „Želja svih nas u stranci je da nešto promjenimo na bolje, kako za sebe, lokalnu zajednicu, tako i za državu.Evropska unija nas je priznala kao građane, ali ne i politiku, pa ćemo zato nastojati da uz podršku građana uradimo ono što će biti dobro za sve“, rekao je predsjednik OO Naše stranke Živinice Miralem Mešković.

 Na promotivnom skupu u BKC Živinice gosti su bili Dino Mustafić, član Izvršnog odbora stranke i Bakir Pašić, predsjednik Kantonalnog odbora ove partije.

  Naši stranački interesi ne mogu i nikada neće biti iznad interesa građana koji su nas izabrali, poruka je iz Manifestovog novog puta za Evropsku Bosnu i Hercegovinu./Š.G./

Sa večerašnjeg okupljanja članova i simpatizera Naše stranke

Izlaganje DIne Mustafića
 

Vaš komentar na članak: