Nastavlja se sportski vikend

 Narednog vikenda igraju se nove prvenstve utakmice naših klubova. Najteži posao i ujedno najznačajniji susret  je u Jablanici, gdje ekipa KK Živinice 78 igra odlučujuću utakmicu za ulazak u A-1 košarkašku ligu Federacije BiH, protiv domaće Turbine. Ova utakmica igra se u subotu, 27.aprila od 19 sati.

 
  Sutra, u subotu od 18,30 sati rukometašice Živinica igraju protiv Lokomotive u Mostaru. Ovo će biti derbi začelja pošto obje ekipe imaju po 6 bodova i ko pobijedi vjerovatno ostaje u Premijer ligi BiH!
 
 Na nogometnim terenima drugoligaša ekipa trenera Dževada Šećerbegovića /slika na naslovnici/, Priluk postiže sve bolje rezultate, pa se očekuje dobra igra na vrućem terenu u Orašju, koji je najsigurniji kandidat za osvajanje prvog mjesta.
 
 Slaven će na svom terenu dočekati Radnika iz Lipnici.Obje ekipe imaju po 30 bodova, pa je domaći teren prednost ekipi kraj Oskove. Utakmica Slaven – Radnik igra se u subotu od 16,30 sati.

Sjedeća odbojka-OKI Živinice protiv Mramora  
 
  Ekipa OKI Živinice se u subotu, 27.aprila sastaje sa ekipom OKI 26.Avgus iz Mramora. Utakmica počinje u 12 sati, a igra se u sali za tjelesni odgoj MSŠ Živinice. Pozivaju se svi poklonmici odbojke da dođu i pogledaju utakmicu, te svojim prisustvom podrže našu ekipu./Š.G.- A.B./

KK Živinice 78 pred odlučujuću utakmicu u Jablanici