Nogometašice Fortune nastavljaju vrijedno raditi i trenirati, a povremeno i igrati pripremne utakmice. Trener Aličić zadovoljan je  odnosom igračica prema radu u klubu, redovno dolaze na treninge i ispunjavaju sve obaveze koje im postavlja, kako bi što bolje savladale vještinu nogometa. Danas su igrale prijateljski susret s muškom ekipom koju je vodio Nail Beširević, a nakon susreta organizovana je mala svečanost povodom rođendana članice kluba Merime Aljić.

   Direktor Fortune Damir Boro, uz aplauze igračica, predao je cvijeće i uputio čestitku našoj poznatoj nogometašici, koja je već bila i reprezentativka kadetske selekcije BiH:

   „Merima je vrijedna i osim zapaženog uspjeha u školi ona je nekoliko godina članica tuzlanske nogometne ekipe i njeno iskustvo dobro nam dođe. Uz ovu rođendansku čestitku  želja je nas svih da ona zaigra u ekipi od naredne sezone u Premijer ligi BiH“.

  Merima Aljić, inače III razred Gimnazije Živinice, bila je iznenađena ukazanom pažnjom:

  „Ovo je bio lijep gest naše uprave i baš sam iznenađena kako su mi pripremili da zajedno obilježimo rođendan. Već sada je izvjesno da ćemo biti homogena ekipa i da ćemo igrati značajnu ulogu u šampionatu“.

   Uz čestitke za rođendan poželoimo Merimi puno uspjeha u školi i, svakako, nogometu!/Š.G./

Direkotr Boro predaje buket cvijeća slavljenici Merimi

Saigračice se pridružile čestitkama

Uz druženje zajedno se pjevalo i veselilo

 

 

Vaš komentar na članak: