Danas i sutra  igraju se prve utakmice proljetnog dijela prvenstva Druge lige  Federacije Bosne i Hercegovine-grupa Sjever. Naš NK Priluk na stadionu Slavena u nedjleju dočekuje Bosnu iz Kalesije.Podsjećamo da je Bosna jesenas bila bolja i slavila je protiv Priluka rezultatom 3:1, pa će  Prilučani nastojati revanširati se ovoj neugodnoj ekipi.

  NK Priluk nakon jesenjeg dijela prvenstva nalazi se na 4.mjestu sa 28 bodova, dok je Bosna sa 18 osvojenih bodova zauzela 12.mjesto na tabeli. U Drugoj ligi FBiH-Sjever jesenji dio pripao je Bratstvu iz Gračanice sa 31 bodom, koliko ima i viceprvak Mramor, dok je 3.mjesto Sloga iz Tojšića.

 Trener NK Priluk, bivši proslavljeni fudbaler tuzlanske Slobode, Dževad Šećerbegović očekuje pobjedu:

 "Obavili smo dosta kvalitetne pripreme i spremno dočekujemo nastavak prvenstva.Naš gost u nedjelju je Bosna iz Kalesije i to je dosta kvalitetna ekipa.Ne znam da li ćemo ili nećemo pobiijediti, jer ja to nikada ne želim reći! Ali, u svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da uzmemo sva tri boda, pa tako i protiv Bosne. Uz kvalitetne pripreme i publiku kakvu nema niko u BiH nadati se najboljem".

 Utakmica između NK Priluk i Bosne Kalesija igra se u nedjelju, 13. marta, na stadionu Slavena, sa početkom u 14,30 sati./Š.G./

 

NK Priluk u očekivanju nove pobjede
 

Vaš komentar na članak: